ürk Hava Yolları, Eczacıbaşı Dynavit Karşısında 3 Puanın Sahibi Oldu
Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nde 20.haftanın açılış maçında sahasında Eczacıbaşı Dynavit’i 25-21, 26-24 ve 25-20’lik setlerle 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Ligdeki 15.galibiyetine imza atan Türk Hava Yolları, 4.sıradaki yerini korudu ve puanını 43’e yükseltti. Türk Hava Yolları’nda Tuğba İvegin 17, Anthi Vasilantonaki 16, Karmen Aksoy 7, Hanna Orthmann 6, Büşra Kılıçlı 6, Julia Bergmann 5, Roberta Ratzke 3 ve Melis Durul 1 sayılık performanslarıyla galibiyeti getiren isimler oldular. Maçın istatistikleri için tıklayınız.
Türk Hava Yolları, AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek final maçında 13 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT Spor Yıldız’
Anadolu Sultanları’nı Ağırladık
Türk Hava Yolları Spor Kulübü olarak, Eczacıbaşı Dynavit ile oynadığımız karşılaşmada Aksaray Koçpınar Elmacık Şehit Halil Köksal İlkokulu velilerinden oluşan Anadolu Sultanları voleybol takımını ağırladık. Sporun yaşının olmadığını, herkesin ortak paydada buluşabileceği evrensel bir dil olduğunu Anadolu Sultanları’yla birlikte bir kez daha yaşadık. Maç heyecanımıza ortak oldukları için çok teşekkür ediyoruz.